SHANGHAI HORIZON MATERIALS CO., Ltd nduweni pabrikan dhewe kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi, riset lan pangembangan produk watu kuarsa.Bisnis utama perusahaan saiki kalebu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piring watu kuarsa; riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk pangolahan jero; Riset lan pangembangan lan produksi peralatan pangolahan watu kuarsa.Produk uga didol kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah lan wis liwati CE NSF ISO9001 ISO14001 .Ing saiki, grup wis domestik, ekspor lan produksi cerdas telung basis produksi, output taunan luwih saka 20 yuta meter persegi.

Ing taun-taun pungkasan, wis nambah investasi ing riset ilmiah lan nggawe kemajuan terobosan ing bidang produksi slab lan pangolahan jero peralatan cerdas, teknologi lan aspek liyane, utamane baris produksi slab cerdas anyar ora mung nyuda tenaga kerja, produksi indikator slab watu kuarsa ngluwihi produk sing padha ing domestik lan manca. Ing taun 2018, perusahaan kita wis entuk 17 paten penemuan, 23 paten model sarana lan 32 paten penampilan, sing nduwe pengaruh lan drive ing industri.