Seri Carrara

  • Pabrik Grosir Batu Marmer Marmer China Carrara 6602

    Pabrik Grosir Batu Marmer Marmer China Carrara 6602

    Watu kuarsa Carrara, model 6602, urat marmer sing katon alami.Carrara quartz misuwur banget kanggo countertop ngarep, utawa worktops.Quartz saka alam, lan ngluwihi alam.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Carrara Quartz Watu Tipis Veining Beautiful Kitchen Worktop lumahing 6-K020

    Carrara Quartz Watu Tipis Veining Beautiful Kitchen Worktop lumahing 6-K020

    Watu kuarsa Carrara, model 6-K020, resik lan ayu.Carrara quartz misuwur banget kanggo countertop ngarep, utawa worktops.Quartz saka alam, lan ngluwihi alam.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Pabrik Cina Grosir Marmer Tiruan Carrara Putih 5143

    Pabrik Cina Grosir Marmer Tiruan Carrara Putih 5143

    Marmer buatan carrara putih, model 5143, urat tipis.Lumahing polesan, Non-keropos, tahan noda lan gampang kanggo njaga.Mohs atose 7.0, harder saka granit, cocok banget kanggo countertops pawon lan worktops.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm, ketebalan 18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Quartz White Surface China Pabrik Batu Buatan Carrara 1391

    Quartz White Surface China Pabrik Batu Buatan Carrara 1391

    Watu kuarsa Carrara, model 1391, resik lan ayu.Carrara quartz misuwur banget kanggo countertop ngarep, utawa worktops.Quartz saka alam, lan ngluwihi alam.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Permukaan kuarsa Carrara kanthi vena entheng 6605

    Permukaan kuarsa Carrara kanthi vena entheng 6605

    ana warna sing disesuaikan, kita bisa nangani luwih gampang amarga departemen R&D sing kuwat lan tim sales profesional.

  • Hot jual Beton & abu-abu CARRARA batu kuarsa untuk meja dengan 2CMM/3CM dan size3200*1600MM model 4049

    Hot jual Beton & abu-abu CARRARA batu kuarsa untuk meja dengan 2CMM/3CM dan size3200*1600MM model 4049

    Model 4049 dirancang kanthi warna beton & abu-abu.Iki minangka salah sawijining warna sing paling populer sing digunakake kanggo dekorasi omah.Bisa cocog karo warna lemari pawon sing beda.Ora ketompo apa sing sampeyan pilih kanggo countertop pawon & ndhuwur bangku & meja kerja, watu kuarsa minangka pilihan sing paling apik.Kita biasane ngembangake macem-macem warna populer lan fashion kanggo menehi pilihan sing apik kanggo para klien.

  • Grosir kualitas apik cina carrara polesan kuarsa slabs kabut

    Grosir kualitas apik cina carrara polesan kuarsa slabs kabut

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

  • Putih Direkayasa Carrara Batu Kuarsa Carrara Buatan Marmer Batu Kuarsa Slab Carrara Putih 6-K002

    Putih Direkayasa Carrara Batu Kuarsa Carrara Buatan Marmer Batu Kuarsa Slab Carrara Putih 6-K002

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

  • Dipoles rekayasa carrara tiruan marmer quartze slab watu C15

    Dipoles rekayasa carrara tiruan marmer quartze slab watu C15

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

  • Hot sales carrara abu-abu

    Hot sales carrara abu-abu

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

  • Hot sale Buatan Carrara Putih Rekayasa Batu Kuarsa untuk benchtop, counter top 6-K008

    Hot sale Buatan Carrara Putih Rekayasa Batu Kuarsa untuk benchtop, counter top 6-K008

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

  • Kualitas tinggi batu marmer buatan kuarsa carrara kuarsa 4105

    Kualitas tinggi batu marmer buatan kuarsa carrara kuarsa 4105

    Watu kuarsa Carrara uga minangka salah sawijining seri watu kuarsa sing populer.Uga digunakake digunakake kanggo benchtop pawon, hiasan tembok, meja makan, kursi lan jogan etc. Ana atusan werna kanggo pilihan kaya putih carrara quartz slab, abu-abu carrara quartz watu slab lan werna liyane.Kita bisa ngasilake slab watu kuarsa 18mm, 2cm, 3cm lan slab watu kuarsa gedhe kaya ukuran 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm dll.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2