Seri klasik

  • Lempengan Kuarsa Abu-abu Cantik 3200x1600mm Apik karo Guntur Glitter Cermin

    Lempengan Kuarsa Abu-abu Cantik 3200x1600mm Apik karo Guntur Glitter Cermin

    Papan kwarsa buatan pangilon abu-abu, model Thunder.Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Lempengan Penuh Kuarsa Putih 3200x1600mm Butir Halus kanthi Kilap Cermin 1314

    Lempengan Penuh Kuarsa Putih 3200x1600mm Butir Halus kanthi Kilap Cermin 1314

    Werna putih klasik kuarsa buatan, model 1314. Kuarsa putih kanthi biji-bijian sing apik, bahan countertops rega murah.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Paling laris Putih Kuarsa karo Mirror Worktops lumahing Blanco Diamante

    Paling laris Putih Kuarsa karo Mirror Worktops lumahing Blanco Diamante

    Kuarsa putih kanthi pangilon, watu buatan, model Blanco Diamante.ukuran 3200×1600/1800mm(126”x63”/70”).Ketebalan 15/18/20/30mm kasedhiya, rega murah.Werna putih, kanthi splinters pangilon, desain klasik kanggo permukaan pawon.Polesan lan ora keropos, tahan banyu lan noda, ora ana owah-owahan warna, bisa tahan meh ing salawas-lawase.Pabrik Cina Grosir.

  • Werna Kwarsa Kwarsa Kualitas Premium kanthi Pabrik Cermin Rega Apik

    Werna Kwarsa Kwarsa Kualitas Premium kanthi Pabrik Cermin Rega Apik

    Slab kuarsa kualitas premium, werna beige, kanthi pangilon cilik. Digawe saka kuarsa alam, resin lan werna, lan nambah pangilon cilik.Rampung polesan, anti noda, anti gores, bahan paling apik kanggo meja pawon, meja kerja, lsp.

  • High Quality Real Quartz Slab Anti Stain Anti Gores Pabrik Grosir M2050

    High Quality Real Quartz Slab Anti Stain Anti Gores Pabrik Grosir M2050

    Slab kuarsa nyata, model M2050, seri jade kuarsa kualitas dhuwur.Digawe saka 93% kuarsa alam kanthi resin lan warna.Kualitas premium, anti noda, anti gores.Ora kaya marmer utawa granit, permukaane ora keropos lan ora ana retakan sing didhelikake.Gampang kanggo njaga lan ngresiki.

  • Black Quartz Slab karo Mirror Kripik Pabrik Grosir T2017

    Black Quartz Slab karo Mirror Kripik Pabrik Grosir T2017

    Kuarsa ireng karo pangilon, model T2017.ukuran 3200×1600/1800mm(126”x63”/70”).Werna ireng, kanthi chip pangilon, desain klasik kanggo permukaan pawon.Polesan lan ora keropos, tahan banyu lan noda, ora ana owah-owahan warna, bisa tahan meh ing salawas-lawase.Pabrik Cina Grosir, 15/18/20/30mm kekandelan kasedhiya, rega mirah.

  • Paling laris klasik White Quartz "Magnolia" China Pabrik paling gedhe Engineered Stone

    Paling laris klasik White Quartz "Magnolia" China Pabrik paling gedhe Engineered Stone

    Warna putih klasik kuarsa buatan, model Magnolia.Kuarsa putih kanthi biji-bijian sing apik, bahan countertops rega murah.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Worktop Dapur Permukaan Kuarsa Black Mirror Ireng sing apik ing Pabrik Batu Buatan China 2017

    Worktop Dapur Permukaan Kuarsa Black Mirror Ireng sing apik ing Pabrik Batu Buatan China 2017

    Slab kuarsa buatan warna pangilon ireng, model 2017. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alam, kanthi resin lan pigmen sing berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Benchtops Pawon Permukaan Kuarsa Warna Ireng Ireng China Pabrik Batu Rekayasa 2015

    Benchtops Pawon Permukaan Kuarsa Warna Ireng Ireng China Pabrik Batu Rekayasa 2015

    Slab kuarsa buatan warna ireng, model 2015. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alam, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, benchtops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Worktop Dapur Permukaan Kuarsa Black Mirror Ireng Cantik Pabrik Batu Buatan 2014

    Worktop Dapur Permukaan Kuarsa Black Mirror Ireng Cantik Pabrik Batu Buatan 2014

    Slab kuarsa buatan warna pangilon ireng, model 2014. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen sing berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Coklat Warna Coklat Permukaan Kuarsa Permukaan Dapur Worktop China Pabrik Batu Buatan 1204.

    Coklat Warna Coklat Permukaan Kuarsa Permukaan Dapur Worktop China Pabrik Batu Buatan 1204.

    Slab kuarsa buatan warna coklat, model 1204. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alam, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Low Price China Leading Quartz Produsen Klasik Granny Quartz Slab Snow White

    Low Price China Leading Quartz Produsen Klasik Granny Quartz Slab Snow White

    Snow White, minangka watu kuarsa buatan, digawe saka kuarsa alam lan resin.Lumahing polesan putih klasik banget disenengi para pelanggan sing nggoleki countertop putih sing resik ing omah-omahé.Sanajan regane murah, iku banget atos lan awet, ora keropos lan tahan noda, gampang dijaga.Bisa tahan meh selawase.Amarga kita minangka produsen langsung, sampeyan bisa entuk rega grosir sing paling apik lan garansi sing apik.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2