Kabar

  • 5 poin kanggo lemari pawon sing disesuaikan.

    Renovasi bisa diarani minangka perkara sing angel banget.Akeh wong sing wis direnovasi yen banyu ing njero jero banget, utamane yen ora ngerti apa-apa, gampang kelangan "ora ngerti".Nalika ndandani omah anyar, lemari minangka bahan utama ...
    Waca liyane
  • Jinis countertop

    Jinis countertop

    Supaya kabeh wong ngerti babagan macem-macem jinis countertop, artikel iki bakal ngenalake sampeyan apa countertop pawon umum sing apik!Meja watu buatan - ekonomi lan ramah lingkungan Saiki, ana akeh pilihan meja pawon, lan jinis umum ...
    Waca liyane
  • Perbandingan macem-macem bahan countertop

    Perbandingan macem-macem bahan countertop

    countertop kayu ngalangi Munculé countertops kayu ngalangi iku kelas kapisan, nanging nalika milih jenis kayu karo wutah alon lan Kapadhetan dhuwur, rega bakal luwih.Mesthi, ana uga countertops kayu padhet sing disambung karo rega sing relatif apik.Ora peduli sing endi, iku ...
    Waca liyane
  • 2022 Xiamen International Stone Fair–HORIZON

    2022 Xiamen International Stone Fair–HORIZON

    Tanggal 2 Agustus 2022, Xiamen International Stone Fair entuk kesimpulan sing sukses.Jade kuarsa Hefeng, watu kuarsa, terrazzo anorganik lan seri produk anyar liyane nggawa pesta estetika lan seni watu kanggo para pengunjung.Sajrone periode kasebut, pimpinan China Resources Cement v...
    Waca liyane
  • Carane nggawe countertop pawon kurang lan dhuwur

    Carane nggawe countertop pawon kurang lan dhuwur

    Nalika sampeyan biasane masak ing pawon, apa sampeyan wis ngalami pengalaman iki: mlengkung kanggo ngumbah barang ing sink, suwe-suwe, bangkekan bakal lara lan kesel banget;Lengan kesel banget kanggo diangkat… Iki kabeh amarga pawon dirancang lan direnovasi tanpa meja dhuwur lan ngisor...
    Waca liyane
  • Renovasi saiki dudu tugas sing gampang

    Renovasi saiki dudu tugas sing gampang

    Renovasi saiki dudu tugas sing gampang.Saka pilihan materi kanggo instalasi, iku njupuk akèh pamikiran.Ora kanggo sebutno dekorasi kabeh omah, malah pawon cilik mbutuhake akeh energi lan wektu kanggo renovasi..Iku ora aku ora ngerti yen nalika nginstal lemari, iku ...
    Waca liyane
  • Desain kabinet pawon sing beda nggawe pawon sampeyan khusus

    Desain kabinet pawon sing beda nggawe pawon sampeyan khusus

    Penulis Jepang Yoshimoto Banana tau nulis ing novel: "Ing jagad iki, papan sing paling disenengi yaiku pawon."Pawon, panggonan sing anget lan praktis iki, bisa tansah kaganggu lan kosong ing wektu atimu, kanggo menehi comfort paling lembut.Minangka jantung kabeh pawon, kabin ...
    Waca liyane
  • Meja batu kuarsa

    Meja batu kuarsa

    Countertop kuarsa bisa uga minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo countertops pawon.Amarga efek countertops watu kuarsa cedhak karo watu.Lan lumahing banget Gamelan, lan topeng apik banget ing syarat-syarat resistance polusi.Kajaba iku, teknologi watu kuarsa k ...
    Waca liyane
  • Tata letak Pawon sing disenengi

    Tata letak Pawon sing disenengi

    Akeh wong sing nggatekake dekorasi pawon, amarga pawon dhasar digunakake saben dina.Yen pawon ora digunakake kanthi becik, bakal langsung mengaruhi swasana masak.Mulane, nalika dekorasi, aja ngirit dhuwit, sampeyan kudu mbuwang luwih akeh.Kembang, kayata lemari khusus ...
    Waca liyane
  • Carane mbedakake countertop kuarsa sing bener lan palsu?

    Carane mbedakake countertop kuarsa sing bener lan palsu?

    Tuangake kecap utawa anggur abang nalika tuku countertop watu kuarsa, sampeyan bisa nggunakake pena warna kanggo nggambar, utawa nyelehake kecap utawa apa wae, ngenteni sedhela banjur usap kanggo ndeleng manawa jejak kasebut bisa diusap. resik.Rampung lan tahan noda apik banget, yen ora resik, ...
    Waca liyane
  • Desain pawon abu-abu kelas dhuwur nuduhake

    Desain pawon abu-abu kelas dhuwur nuduhake

    Yen nggawe pawon modern sing nengsemake, Premium Grey minangka unsur warna.Yen sampeyan ngira yen wilayah abu-abu sing gedhe banget surem lan monoton, Sampeyan uga bisa nggawe repot babagan warna sing cocog, cahya lan materi sing cocog, Priksa pawon abu-abu premium ing ngisor iki, Cara ngimbangi visi spasial ...
    Waca liyane
  • Countertop pawon kanthi platform dhuwur lan kurang

    Countertop pawon kanthi platform dhuwur lan kurang

    Pawon minangka papan kanggo nggawe panganan sing enak.Yen sampeyan mangan kanthi apik, sampeyan bakal kepenak kabeh dina.Lan desain pawon sing apik penting banget kanggo nggawe panganan sing apik, mula desain pawon apa sing luwih apik?Salah sijine yaiku countertop pawon minangka dhuwur lan l ...
    Waca liyane