Sparkling seri

  • Pabrik Grosir Murah White Quartz Slab Sparkle Ponggawa Stone karo Mirror

    Pabrik Grosir Murah White Quartz Slab Sparkle Ponggawa Stone karo Mirror

    Putih Sparkle quartz slab gedhe, putih murni karo splinters pangilon, padhang lan resik.Nano putih.Lumahing polesan, ora keropos, tahan noda lan gampang dijaga.Mohs atose 7.0, harder saka granit, cocok banget kanggo countertops pawon lan worktops.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm (126"x63"/70"), ketebalan 15/18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Gray Quartz Jumbo Slab 3200x1600mm (126"x63") Rega Terendah Pabrik China

    Gray Quartz Jumbo Slab 3200x1600mm (126"x63") Rega Terendah Pabrik China

    Slab kuarsa abu-abu, gludhug, minangka desain werna abu-abu klasik, kanthi splinters pangilon.Digawe kanggo permukaan pawon, minangka pilihan sing apik amarga regane terjangkau banget.Kualitas diwasa lan dipercaya sing dhuwur tegese permukaan iki bisa tahan meh ing salawas-lawase ing pawon.

  • Harga grosir direkayasa slab kuarsa beige batu buatan kuarsa HF-1636

    Harga grosir direkayasa slab kuarsa beige batu buatan kuarsa HF-1636

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Rega Pabrik Grosir Profesional Polesan Putih Ponggawa Quartz Stone Slab HF-1622

    Rega Pabrik Grosir Profesional Polesan Putih Ponggawa Quartz Stone Slab HF-1622

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Top watu kuarsa berkilau putih HF-PQ1441 ES SNOW

    Top watu kuarsa berkilau putih HF-PQ1441 ES SNOW

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Pemasok profesional ketebalan batu kuarsa 18mm, 20mm, 30mm HF-1619

    Pemasok profesional ketebalan batu kuarsa 18mm, 20mm, 30mm HF-1619

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Pembuatan profesional lempengan batu kuatz putih murni HF-4001

    Pembuatan profesional lempengan batu kuatz putih murni HF-4001

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • OEM Dipoles utawa disesuaikan pabrik langsung sale watu kuarsa HF-1617

    OEM Dipoles utawa disesuaikan pabrik langsung sale watu kuarsa HF-1617

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Pembuatan lempengan batu kuarsa ukuran besar HF-1612

    Pembuatan lempengan batu kuarsa ukuran besar HF-1612

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Hot Sales Artificial White Quartz Stone Slabs HF-1610

    Hot Sales Artificial White Quartz Stone Slabs HF-1610

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • Kekerasan Tinggi Kuarsa Slab untuk Dapur Worktops Batu Kuarsa HF-PQ1144 BS1004

    Kekerasan Tinggi Kuarsa Slab untuk Dapur Worktops Batu Kuarsa HF-PQ1144 BS1004

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

  • High Atose Quartz Slab kanggo Kitchen Worktops Quartz Stone HF-1615

    High Atose Quartz Slab kanggo Kitchen Worktops Quartz Stone HF-1615

    Iki minangka watu kuarsa berkilauan tradisional lan akeh digunakake ing meja pawon.Iki minangka seri watu kuarsa sing kompetitif lan wong uga seneng banget. Kita duwe warna watu kuarsa sing sugih kaya watu kuarsa putih murni, watu kuarsa abu-abu, watu kuarsa beige lan liya-liyane.

    Kita uga bisa nindakake slab watu kuarsa OEM, slab watu kuarsa ODM.Lan sambutan apik kanggo pitakonan apa wae.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2