seri Calacatta

  • New Engineered Quartz Stone Pabrik Marmer Tiruan 6713

    New Engineered Quartz Stone Pabrik Marmer Tiruan 6713

    Papan kuarsa buatan putih, urat abu-abu, model 6713. Digawe nganggo kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen sing berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Non-keropos, tahan noda lan gampang kanggo njaga.Mohs atose 7.0, harder saka granit, cocok banget kanggo countertops pawon lan worktops.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm (126"x63"/70"), ketebalan 15/18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • White Artificial Quartz Werna Paling Laris Worktops Kitchen Island 6069

    White Artificial Quartz Werna Paling Laris Worktops Kitchen Island 6069

    Papan kuarsa sing apik, model 6069, minangka tambahan anyar sing nggumunake kanggo sawetara kuarsa kita.Wis latar mburi ireng, karo vena sing niru granit alam.Iku usaha desain anyar kita lan mbuktekaken kanggo warmly tresna dening pelanggan looking for lumahing pawon apik gayane.

  • Grosir Pabrik Batu Kuarsa Ireng Calacutta Rekayasa Ireng 6734

    Grosir Pabrik Batu Kuarsa Ireng Calacutta Rekayasa Ireng 6734

    Watu kuarsa calacutta putih, model 1807, kanthi urat alami.Lumahing polesan, Non-keropos, tahan noda lan gampang kanggo njaga.Kekerasan Mohs 7.0, luwih angel tinimbang granit, cocok banget kanggo countertops pawon, lan ndhuwur Vanity.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm (126"x63"/70"), ketebalan 15/18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Pabrik Cina Grosir Putih Calacatta Marmer Buatan Batu Kuarsa 6204

    Pabrik Cina Grosir Putih Calacatta Marmer Buatan Batu Kuarsa 6204

    Marmer buatan calacatta putih, model 6204, kanthi urat emas peteng lan tipis.Lumahing polesan, Non-keropos, tahan noda lan gampang kanggo njaga.Mohs atose 7.0, harder saka granit, cocok banget kanggo countertops pawon lan worktops.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm, ketebalan 18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Model Permukaan Dapur Populer Batu Kuarsa Rekayasa Paling Laris 6211

    Model Permukaan Dapur Populer Batu Kuarsa Rekayasa Paling Laris 6211

    Watu marmer buatan calacatta abu-abu, model 6211, kanthi vena peteng sing tipis.Lumahing polesan, ora keropos, tahan noda lan gampang dijaga.Mohs atose 7.0, harder saka granit, cocok banget kanggo countertops pawon lan worktops.Ukuran Jumbo 3200×1600/1800mm (126"x63"/70"), ketebalan 18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Permukaan Putih Kuarsa kanthi Garis Tipis China Pabrik Batu Buatan 6700

    Permukaan Putih Kuarsa kanthi Garis Tipis China Pabrik Batu Buatan 6700

    Watu kuarsa Calacatta, latar mburi putih super kanthi urat sing apik, model 6700. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alam, kanthi resin lan pigmen sing berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Lembar Kuarsa Warna Calacutta Produsen Paling gedhé China 9007

    Lembar Kuarsa Warna Calacutta Produsen Paling gedhé China 9007

    Lembar kuarsa Calacutta, model 9007. Lumahing nduweni tampilan alami saka veining abu-abu, lan sing luwih penting yaiku kekerasan- kuarsa nduweni kekerasan Mohs 7.0, banget atos lan awet, cocok banget kanggo permukaan meja, worktops, lan ndhuwur Vanity.Nalika lumahing wis polesan Gamelan dening mesin, iku gampang kanggo ngresiki munggah karo ngilangke alus lan tansah kawentar kanggo dangu.

  • Grosir Pabrik Batu Kuarsa Ireng Calacutta Rekayasa Ireng Cina 1807

    Grosir Pabrik Batu Kuarsa Ireng Calacutta Rekayasa Ireng Cina 1807

    Watu kuarsa calacutta ireng, model 1807, kanthi urat tipis.Lumahing polesan, Non-keropos, tahan noda lan gampang kanggo njaga.Kekerasan Mohs 7.0, luwih angel tinimbang granit, cocok banget kanggo countertops pawon, lan ndhuwur Vanity.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm (126"x63"/70"), ketebalan 15/18/20/30mm, utawa disesuaikan.

  • Vanity Permukaan Putih Kuarsa Ndhuwur Watu Tiruan Pabrik China 1011

    Vanity Permukaan Putih Kuarsa Ndhuwur Watu Tiruan Pabrik China 1011

    Watu kuarsa Calacatta, latar mburi putih murni, model 1011, kanggo tops vanity.Quartz saka alam, lan ngluwihi alam.Kuarsa kita digawe saka 93% kuarsa alami, kanthi resin lan pigmen berkualitas tinggi, permukaan sing dipoles, Mohs 7.0, atos lan ora keropos, padhang lan lancar, gampang dibersihake, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.

  • Calacatta Quartz Slabs Super White Surface Gold Veining Stone Engineered 1804

    Calacatta Quartz Slabs Super White Surface Gold Veining Stone Engineered 1804

    Watu kuarsa Calacatta, latar mburi putih super kanthi urat emas, model 1804. Kuarsa buatan digawe saka 93% kuarsa alam, kanthi resin lan pigmen sing berkualitas tinggi.Lumahing polesan, Mohs 7.0, hard lan non-keropos, worktops utawa splashback digawe saka kuarsa padhang lan Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan anti-virus.Boten kados marmer utawa granit, sampeyan ora perlu kanggo segel ndhuwur kuarsa saben taun, gampang kanggo njaga, nyimpen ragad njaga kanggo sampeyan.Kuarsa wis dadi bahan sing populer banget kanggo pawon, kantor, lan pusat blanja, bandara, lsp.

  • Kualitas dhuwur Calacatta kuarsa slab Cahya Warna Super Popular Pawon lumahing HF6725

    Kualitas dhuwur Calacatta kuarsa slab Cahya Warna Super Popular Pawon lumahing HF6725

    Calacatta quartz slab, model HF6725, kualitas dhuwur watu kuarsa rekayasa.Digawe saka 93% kuarsa alam kanthi resin lan warna.Ora kaya marmer utawa granit, lumahing ora keropos lan kekerasan dhuwur, Mohs 7.0.Noda tahan lan gampang kanggo ngresiki.

  • Paling Laris Grey Calacatta Quartz Stone Factory Grosir HF6731

    Paling Laris Grey Calacatta Quartz Stone Factory Grosir HF6731

    Slab kuarsa Calacatta berkualitas tinggi, model HF6731, minangka tambahan anyar sing nggumunake kanggo kisaran kuarsa kita.Werna putih ing permukaan abu-abu, apik banget kanggo worktops kirchen.Bisa dicocogake karo warna ireng utawa peteng liyane, salah sawijining kuarsa sing paling laris!