Slabs Gedhe Watu Tiruan Tembok Cladding Tile Kitchen Worktops Quartz Stone1030

Katrangan singkat:

Kita wis dadi pabrikan watu kuarsa profesional lan ngembangake luwih saka atusan seri watu kuarsa calacatta kanggo nyukupi permintaan pasar.Ana watu kuarsa buatan 18mm, 20mm lan 30mm kanggo pilihan.Minangka kanggo werna, bisa dadi putih calacatta quartz slab digabungake karo pola beda.Kita nampa kanggo sembarang slab watu kuarsa selaras.

Saiki digunakake digunakake kanggo akeh aspek kayata teknik gedhe, worktop pawon, jedhing, dekorasi omah lan dekorasi omah liyane.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Calacatta Quartz Stone Seri

Jeneng produk Seri Batu Kuarsa Calacatta
Bahan Kira-kira 93% kuarsa remuk lan 7% pengikat resin poliester lan pigmen
warna Calacatta, Carrara, Deleng Marmer, Warna Murni, Mono, Ganda, Tri, Zirkon dll
Ukuran Dawane: 2440-3250mm, jembaré: 760-1850mm, kekandelan: 18mm, 20mm, 30mm
Teknologi lumahing Dipoles, Honed utawa Matt Rampung
Aplikasi Digunakake digunakake ing countertops Kitchen, ndhuwur Vanity jedhing, geni surround, padusan bakal, windowsill, jubin lantai, kothak tembok lan ing
Kaluwihan 1) Kekerasan dhuwur bisa tekan 7 Mohs; 2) Tahan goresan, nyandhang, kejut; 3) Tahan panas sing apik, tahan karat; 4) Awet lan bebas pangopènan; 5) Bahan bangunan sing ramah lingkungan.
Kemasan 1) Kabeh lumahing dijamin dening film PET; 2) Fumigated Pallets Kayu utawa A rak kanggo slabs amba; 3) Fumigated pallets kayu utawa crtaes kayu kanggo wadhah Processing jero.
Sertifikasi NSF, ISO9001, CE, SGS.
Wektu Pangiriman 10 kanggo 20 dina sawise nampa simpenan majeng.
Pasar Utama Kanada, Brazil, Afrika Kidul, Spanyol, Australia, Rusia, UK, Amerika Serikat, Meksiko, Malaysia, Yunani etc.

we batu kuarsa keuntungan:

  1. 1.we produk seri watu kuarsa dening luwih saka 93% saka wedhi kuarsa alam minangka ongko karo macem-macem aksesoris.
  2. 2.After vakum tekanan negatif, ngecor getaran frekuensi dhuwur, dadi panas nambani lan cara produksi liyane liwat 26 teknologi Processing Komplek diprodhuksi saka plate.The struktur lumahing banget nyenyet, kandhel lan keropos, tektur hard (Mohs atose 7), tingkat panyerepan banyu meh nul, karo bahan hiasan liyane ora bisa dibandhingake karo resistance noda, resistance nyandhang, resistance meksa, resistance suhu dhuwur lan sifat liyane.

data teknis:

  1. Ikim asil
    Penyerapan banyu ≤0,03%
    Kekuwatan kompresif ≥210MPa
    kekerasan Mohs 7 Moh
    Modulus saka repture 62MPa
    resistance abrasive 58-63(Indeks)
    Kekuatan lentur ≥70MPa
    Reaksi kanggo geni A1
    Koefisien gesekan 0,89/0,61 (kondisi garing/wet)
    Freeze-thaw cycling ≤1,45 x 10-5 in/in/°C
    Koefisien ekspansi termal linier ≤5.0×10-5m/m ℃
    Resistance kanggo bahan kimia Ora kena pengaruh
    Aktivitas antimikroba 0 kelas

Detail produk:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: