2cm 3cm lempengan batu giok kuarsa HF-Y804

Katrangan singkat:

Watu jade kuarsa minangka tren anyar dibandhingake karo jinis tradisional.Iki digawe saka jade kuarsa minangka agregat saka tambang dhewe lan intine yaiku nggabungake perhiasan berkualitas tinggi menyang papan.
Wis seri watu kuarsa dhuwur-mburi lan nalika wong milih kanggo countertop utawa meja makan etc, padha ora mung nimbang "nggunakake" nanging uga katon apik, fashion lan uga decorated kanggo omah-omahé.
Sugeng rawuh pitakon babagan slab watu giok kuarsa lan slab watu kuarsa sing disesuaikan kanthi warna, kekandelan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Batu giok kuarsa

Jeneng produk Quartz Jade seri
Bahan Kira-kira 93% kuarsa remuk lan 7% pengikat resin poliester lan pigmen
warna Calacatta, Carrara, Deleng Marmer, Warna Murni, Mono, Ganda, Tri, Zirkon dll
Ukuran Dawane: 2440-3250mm, jembaré: 760-1850mm, kekandelan: 20mm, 30mm
Teknologi lumahing polesan
Aplikasi Digunakake digunakake ing countertops Kitchen, ndhuwur Vanity jedhing, geni surround, padusan bakal, windowsill, jubin lantai, kothak tembok lan ing
Kaluwihan 1) Kekerasan dhuwur bisa tekan 7 Mohs; 2) Tahan goresan, nyandhang, kejut; 3) Tahan panas sing apik, tahan karat; 4) Awet lan bebas pangopènan; 5) Bahan bangunan sing ramah lingkungan.
Kemasan 1) Kabeh lumahing dijamin dening film PET; 2) Fumigated Pallets Kayu utawa A rak kanggo slabs amba; 3) Fumigated pallets kayu utawa crtaes kayu kanggo wadhah Processing jero.
Sertifikasi NSF, ISO9001, CE, SGS.
Wektu Pangiriman 10 kanggo 20 dina sawise nampa simpenan majeng.
Pasar Utama Kanada, Brazil, Afrika Kidul, Spanyol, Australia, Rusia, UK, Amerika Serikat, Meksiko, Malaysia, Yunani etc.

Keunggulan Batu Kuarsa :

1. katon elegan ---- produk seri watu kuarsa sugih ing werna, katon ayu, gandum Gamelan, supaya pelanggan tansah bisa milih siji paling marem.
2. pangayoman lingkungan non-beracun --- kita strictly kontrol pilihan saka bahan baku kualitas, lan produk wis dikenali dening NSF.Bisa langsung kontak karo panganan, aman lan ora beracun.
3. Tahan kanggo polusi lan gampang kanggo ngresiki --- Slab bisa njaga luster dawa, padhang minangka anyar karo struktur cedhak, ora microporous, tingkat panyerepan banyu kurang lan kuwat anti polusi.
4. Tahan korosi---Watu kuarsa kualitas dhuwur ora doped karo bubuk marmer utawa granit, ora reaksi kimia karo zat asam lan tahan banget kanggo korosi.
5. High atose --- The lumahing atose piring tekan Mohs atose 7, liya mung kanggo mirah.
6. Tahan suhu dhuwur --- lumahing watu kuarsa nduweni resistensi pembakaran sing dhuwur banget, tahan geni nganti standar A1. Watu kuarsa minangka bahan tahan bakar sing paling apik saliyane stainless steel.

data teknis:

Item asil
Penyerapan banyu ≤0,03%
Kekuwatan kompresif ≥210MPa
kekerasan Mohs 7 Moh
Modulus saka repture 62MPa
resistance abrasive 58-63(Indeks)
Kekuatan lentur ≥70MPa
Reaksi kanggo geni A1
Koefisien gesekan 0,89/0,61 (kondisi garing/wet)
siklus beku-thaw ≤1,45 x 10-5 in/in/°C
koefisien ekspansi termal linier ≤5.0×10-5m/m ℃
Resistance kanggo bahan kimia Ora kena pengaruh
Aktivitas antimikroba 0 kelas

Detail produk:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: