Pambuka perusahaan

Sapa Kita?

Ing taun-taun pungkasan, grup kasebut nambah investasi ing riset ilmiah lan nggawe kemajuan terobosan ing bidang produksi slab lan pangolahan jero peralatan cerdas, teknologi lan aspek liyane, utamane baris produksi slab cerdas anyar ora mung nyuda tenaga kerja. , Produksi indikator slab watu kuarsa ngluwihi produk sing padha ing domestik lan manca. Ing taun 2018, kita wis entuk 17 paten penemuan, 23 paten model sarana lan 32 paten penampilan, sing nduwe pengaruh lan drive ing industri.

SHANGHAI HORIZON MATERIALS CO., Ltd lan Shanghai kita materi Co., Ltd.afiliasi kita.kita minangka perusahaan klompok lengkap kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi, riset lan pangembangan produk watu kuarsa.Bisnis utama perusahaan saiki kalebu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piring watu kuarsa; riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk pangolahan jero; Riset lan pangembangan lan produksi peralatan pangolahan watu kuarsa.Produk uga didol kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah lan wis liwati CE NSF ISO9001 ISO14001 .Ing saiki, grup wis domestik, ekspor lan produksi cerdas telung basis produksi, output taunan luwih saka 20 yuta meter persegi.

Apa sing kita lakoni?

kita minangka perusahaan klompok lengkap kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi, riset lan pangembangan produk watu kuarsa.Bisnis utama perusahaan saiki kalebu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piring watu kuarsa; riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk pangolahan jero; Riset lan pangembangan lan produksi peralatan pangolahan watu kuarsa.Produk uga didol kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah lan wis liwati CE NSF ISO9001 ISO14001 .Ing saiki, grup wis domestik, ekspor lan produksi cerdas telung basis produksi, output taunan luwih saka 20 yuta meter persegi.

Kenapa Pilih kita?

OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan warna sing disesuaikan kasedhiya.Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan, ayo bebarengan nggawe urip luwih kreatif.

Wiwit 2006, pabrik kita diadegaké ing Provinsi Linyi Shangdong lan wis melu riset, pangembangan, Advertisement lan layanan saka slab watu kuarsa, watu Ponggawa, terrazzo lan bahan bangunan anyar (ora kalebu bahan kimia mbebayani).kanggo 15 taun.

Pabrik kita kalebu area luwih saka 200.000 meter persegi kanthi udakara 2000 karyawan lan luwih saka 100 jalur produksi kanggo njamin wektu pangiriman cepet kanggo para klien.Kajaba iku, grup Horizon ngasilake peralatan produksi slab kuarsa cerdas otomatis kanthi kontrol sistem MES kanggo nggawe efisiensi sing luwih dhuwur, kualitas sing luwih apik, kanthi perlindungan lingkungan sing cerdas.

Saiki kita bisa gawé luwih saka 20Million kothak meter saben taun.

Kualitas minangka masalah utama kanggo kabeh lan produk kita 100% dipriksa sadurunge ngemas supaya pelanggan wareg.

Teknologi, produksi lan testing

Wiwit 2006, pabrik kita diadegaké ing Provinsi Linyi Shangdong lan wis melu riset, pangembangan, Advertisement lan layanan saka slab watu kuarsa, watu Ponggawa, terrazzo lan bahan bangunan anyar (ora kalebu bahan kimia mbebayani).suwene 15 taun. Kita nggawe laboratorium warna profesional kanthi luwih saka 50 insinyur teknis, pimpinan teknis 5 uga insinyur senior 6 lan ngembangake luwih saka 1000 warna.Ana tansah ngluncurake desain anyar saben taun dadi trendi ing pasar.Kejabi warna, Kita uga ngenalake fasilitas tes lengkap kanggo kualitas produk watu kuarsa kaya kekandelan, goresan, panyerepan banyu, tahan geni lan deformasi dll.

Budaya Perusahaan

Mbangun perusahaan watu kelas kapisan kanthi kepuasan sosial, kepuasan pelanggan, kepuasan karyawan, produk berkualitas tinggi, kinerja sing apik, karyawan sing apik, lan daya saing inti.

Sawetara Klien Kita

Karya-karya sing apik tenan sing dikontribusi tim kita marang klien!

Pameran kekuatan tampilan