Kaluwihan

Teknologi, produksi lan testing

Wiwit 2006, grup kita diadegaké ing Provinsi Linyi Shangdong lan wis melu riset, pangembangan, Advertisement lan layanan saka slab watu kuarsa, watu Ponggawa, terrazzo lan bahan bangunan anyar (ora kalebu bahan kimia mbebayani).kanggo 15 years.we diadegaké laboratorium werna profesional karo luwih saka 50 engineers technical, 5technical pimpinan uga 6 engineers senior lan dikembangaké luwih saka 1000 jinis werna.Ana tansah ngluncurake desain anyar saben taun dadi trendi ing pasar.Kejabi werna, kita uga introduce fasilitas test lengkap kanggo kualitas produk watu kuarsa kaya kekandelan, goresan, panyerepan banyu, retardant geni lan deformasi etc.

13ee72a44020cb15cc2c3d80e056939
f93197a179bd1cd20fa516116777159

Budaya Perusahaan

Vmisi isun

Mbangun Grup kita dadi perusahaan watu kelas kapisan kanthi kepuasan sosial, kepuasan pelanggan, kepuasan karyawan, produk berkualitas tinggi, kinerja sing apik, karyawan sing apik, lan daya saing inti.

Nilai inti

Perlindungan lingkungan ijo, Inovasi sing terus-terusan Manajemen berorientasi manungsa lan pangembangan Ilmiah

Jiwa wirausaha

Asale saka alam, kaunggulan saka kapinteran

07