SAPA KITA

Sapa Kita?

1

SHANGHAI HORIZON MATERIALS CO., Ltd lan Shanghai Horizon material Co.,ltd.afiliasi karo Horizon Group.Horizon Group minangka perusahaan klompok lengkap kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi, riset lan pangembangan produk watu kuarsa.Bisnis utama perusahaan saiki kalebu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piring watu kuarsa; riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk pangolahan jero; Riset lan pangembangan lan produksi peralatan pangolahan watu kuarsa.Produk uga didol kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah lan wis liwati CE NSF ISO9001 ISO14001 .Ing saiki, grup wis domestik, ekspor lan produksi cerdas telung basis produksi, output taunan luwih saka 20 yuta meter persegi.

Ing taun-taun pungkasan, grup kasebut nambah investasi ing riset ilmiah lan nggawe kemajuan terobosan ing bidang produksi slab lan pangolahan jero peralatan cerdas, teknologi lan aspek liyane, utamane baris produksi slab cerdas anyar ora mung nyuda tenaga kerja. , Produksi indikator slab watu kuarsa ngluwihi produk sing padha ing domestik lan manca. Ing taun 2018, Horizon wis entuk 17 paten penemuan, 23 paten model sarana lan 32 paten penampilan, sing nduwe pengaruh lan drive ing industri.

Apa sing kita lakoni?

Pabrik kita dhewe duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi, riset lan pangembangan produk watu kuarsa.Bisnis utama perusahaan saiki kalebu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piring watu kuarsa; riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk pangolahan jero; Riset lan pangembangan lan produksi peralatan pangolahan watu kuarsa.Produk uga didol kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah lan wis lulus CE NSF ISO9001 ISO14001 .Ing saiki, perusahaan kita wis domestik, ekspor lan produksi cerdas telung basis produksi, output taunan luwih saka 20 yuta meter persegi.

DSC_1807
3

Kenapa Pilih kita?

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan produksi slab kuarsa cerdas otomatis kanthi kontrol sistem MES kanggo nggawe efisiensi sing luwih dhuwur, kualitas sing luwih apik.

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe 50 insinyur teknis, 5 pimpinan teknis uga 6 insinyur senior lan ngembangake luwih saka 1000 jinis warna.

Kontrol kualitas sing ketat

1. Kabeh bahan mentahan kudu 100% pengawasan

2. Pelatihan operasional staf

3. fasilitas produksi majeng

4.100% mriksa kualitas sadurunge packing

Skala pabrik

1.We duwe 3 pabrik adhedhasar ing Shandong karo area luwih saka 200.000 meter persegi

2.Ana wis luwih saka 100 jalur produksi kanggo sumber kanggo ndhuwur 20Million kothak meter saben taun.

3. Kita duwe tambang dhewe kanggo nyedhiyakake bahan mentah

OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan warna sing disesuaikan kasedhiya.Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan, ayo bebarengan nggawe urip luwih kreatif.

Wiwit taun 2006, grup Horizon diadegaké ing Provinsi Linyi Shangdong lan wis melu riset, pangembangan, adol lan layanan slab watu kuarsa, watu buatan, terrazzo lan bahan bangunan anyar (ora kalebu bahan kimia mbebayani).kanggo 15 taun.

Perusahaan kita kalebu area luwih saka 200.000 meter persegi kanthi udakara 2000 karyawan lan luwih saka 100 jalur produksi kanggo njamin wektu pangiriman cepet kanggo para klien.Kajaba iku, grup Horizon ngasilake peralatan produksi slab kuarsa cerdas otomatis kanthi kontrol sistem MES kanggo nggawe efisiensi sing luwih dhuwur, kualitas sing luwih apik, kanthi perlindungan lingkungan sing cerdas.

Saiki kita bisa gawé luwih saka 20Million kothak meter saben taun.

Kualitas minangka masalah utama kanggo kabeh lan produk kita 100% dipriksa sadurunge ngemas supaya pelanggan wareg.

4
5
6

Teknologi, produksi lan testing

Wiwit taun 2006, grup Horizon diadegaké ing Provinsi Linyi Shangdong lan wis melu riset, pangembangan, adol lan layanan slab watu kuarsa, watu buatan, terrazzo lan bahan bangunan anyar (ora kalebu bahan kimia mbebayani).kanggo 15 years.Horizon diadegaké laboratorium werna profesional karo luwih saka 50 engineers technical, 5technical pimpinan uga 6 engineers senior lan dikembangaké luwih saka 1000 jinis werna.Ana tansah ngluncurake desain anyar saben taun dadi trendi ing pasar.Kejabi warna, Horizon uga ngenalake fasilitas tes lengkap kanggo kualitas produk watu kuarsa kaya kekandelan, goresan, panyerepan banyu, tahan geni lan deformasi lsp.

13ee72a44020cb15cc2c3d80e056939
f93197a179bd1cd20fa516116777159

Sajarah Pangembangan

Sailing 2006

Madeg Shandong Linyi KAIRUI

Machinery Equipment Co., Ltd

03
06

Pertumbuhan taun 2007

Pembentukan perusahaan batu kuarsa Shandong Yiqun

Tekun 2011

Mbangun basis produksi slab watu kuarsa pisanan

2011
11

Take-off 2014

Mbangun basis produksi slab watu kuarsa kapindho

Inovasi 2015

He Feng ngadegake proses jero watu kuarsa

Hub Franchise Global

2015
2016

Perkembangan Leapfrog 2016

Ngeculake watu kuarsa generasi pisanan

Proses perakitan cerdas jero

Menang karo potensial 2017

Kasil ngembangaken pisanan China

lini produksi batu kuarsa cerdas otomatis

2017
2018

Tata letak 2018

Pembentukan Horizon Group (Shanghai) Pusat penjualan, pusat R&D

Progresif 2019

Proyek Taman Industri Horizon wis diluncurake kanthi lengkap

Kantor pusat Horizon Group (Shanghai) rampung

2019
2020

Wawasan 2020

Mbangun pusat riset lan pangembangan kanggo piranti cerdas

Budaya Perusahaan

Vmisi isun

Mbangun Horizon Group dadi perusahaan watu kelas kapisan kanthi kepuasan sosial, kepuasan pelanggan, kepuasan karyawan, produk berkualitas tinggi, kinerja sing apik, karyawan sing apik, lan daya saing inti.

Nilai inti

Perlindungan lingkungan ijo, Inovasi sing terus-terusan Manajemen berorientasi manungsa lan pangembangan Ilmiah

Jiwa wirausaha

Asale saka alam, kaunggulan saka kapinteran

07

Sawetara Klien Kita

Karya-karya sing apik tenan sing dikontribusi tim kita marang klien!

Pameran kekuatan tampilan